Jdi na obsah Jdi na menu
 


INFORMACE o společnosti

10. 8. 2007

Jsme inženýrsko-investorská organizace, která se zabývá přípravou a realizací staveb. Pro své zákazníky zabezpečujeme jednotlivé úkony až po komplexní zajištění inženýrsko-investorské a projektové činnosti. Pro naši práci vlastníme dostatečné materiální a technické vybavení od osobních vozidel, přes výpočetní, kopírovací a měřicí techniku až po vybavení odbornými materiály (ceníky, technické a právní normy, odborná literatura a pod.). Významné zkušenosti jsme získali při výběrových řízeních na projektování, na zhotovitele staveb i při přímém dozoru na stavbách veřejného charakteru (zejména pro obce, města a jejich organizace). Naše služby však využívá i řada soukromých investorů a podnikatelů.

 

 

Inženýrsko - investorskou činnost provádíme v celém rozsahu vlastními pracovníky, pouze u speciálních profesí nebo činností spolupracujeme s dalšími odborníky, např. s právníky, geology, geometry, soudními znalci a pod. Přímou činnost pro jednotlivé investory zajišťujeme na základě příkazních smluv.

 

 

 

 

 

K doplnění uvádíme, že od roku 1992 jsme ve východočeském regionu pracovali jako Integra s.r.o., se stejným zaměřením činnosti. Ke dni 30.6.1999 byla firma Integra s.r.o. zrušena formou rozdělení (bez likvidace) na dvě nástupnické společnosti. Jednou z nich je firma Hudeček s.r.o.